Simplicity. <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4929817236958672119\x26blogName\x3dLIFE+OF+A+GHOST\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://creapylala.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://creapylala.blogspot.com/\x26vt\x3d6111429258731438706', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
rely on me.
i'm your soul.

Your photo here.

I'm a girl who ONLY love myself.
Oh yes, I love Zac Efron too, :D

strike out.

I want you
I wanna be rich too

hearts talking.

Cbox recomended, perhaps w counter.

alternative exits.

my mother
my sister
my friend
my puppy

my days, not yours.

June 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011

thank you.

Layout: Kary-yan/Missyan.
Hosts: x o x

Sunday, August 21, 2011

tak sebenarnya budak budak ni bising suruh aku update blog . blog sawang lah , mati lah , monyt lah ,. bising mcm bnde korang ni . besok aku bag password korang tlg kasi update senang !


6:50 AM


Saturday, August 20, 2011

farah farah ! hahahahah ,cak ! aku tak ytau nak type ape . aku update sbb kau suroh jea ni pon . tapi budak tu sangat HOT ! auuuuuuw !


6:21 AM


Thursday, July 7, 2011

hehe , lala tao lala kuat mencarut , malas belajar , kaki kutuk , sangat sangat kuat merajuk . tapi korang tetap tak penah tinggal lala kan . sumpah demi Allah lala bersyukur Allah hadir kan korang dalam hidup lala . tapi tolong lah , jagan buad dajal 13/7 niii ! nanti 14 hari 14 malam lala merajuk nan korang kang ! huhh . ainna , fatin , thanks for everything oke , im glad to have you guys as a good friend , and a family :)




1:00 AM


Sunday, July 3, 2011

top 10
- AINNA SORAYA ZAINAL ABIDIN
- FATIN SYAHIDA ANUAR
- SITI NURUL HANIFAH CHE MOHAMAD
- NUR HANANI IZZUDDIN
- HUSNA MANSUR
- SHEIKH MUHD HAZIM SHEIKH AZMI
- NUR SYAMIMI NADIAH BAHARUDDIN
- MOHD HAZIQ MOHD SYUKRI
- ? ? ?
- MOHD HILMAN HISAMUDDIN

Labels:



8:07 PM


Wednesday, June 1, 2011

damn that thing is superbly 'sedap' !


4:15 AM


Friday, May 20, 2011

oke , i'm officially taken by that budak kecik (:


9:12 AM


Friday, May 13, 2011

oke mmg name ni pelik . ta bole di nafi kan lagi . terima kaseh kepade cik ainna soya dan cekpoh yg mereke lalutan ini . time dlm kelas fizik pulak tu ouh ! hahahahaaha . tape , korang pndai (: ahli-ahli kejadah haram ni ialah :-

+ ainna si kacang soya

+ fatin syahida budak boosuk !

+ cekpoh yg sememang nye mental !

even lala jea yg plg terok kene sakat antre kite betige ni , but u guys are the best buddie's that i've never been dreaming to have one . dga msla sye yg takn pena sudah ni , pening kepale pasal msla sye *korg pening , sye baik punya begalak . haha ^^ , bagi nsihat yg kadang kadang tak bole pkai lngsong . and again , sumpah korg mmg superb ainna , fatin , cekpah <3


9:42 AM